Vrienden van de Koopvaardij

zaterdag 14 oktober 2023

Inschrijven is nog mogelijk:

Programma bijeenkomst “Vrienden van de Koopvaardij” te Mol op zaterdag 14 oktober 2023

– Wij verwachten u (en evt. uw partner) in Taverne Zilverbos, in het Provinciaal domein Zilvermeer te Mol, tussen 13u00 en 14u00. De Taverne bevindt zich op wandelafstand (ca. 300 meter) van de parking aan de hoofdingang aan de Zilvermeerlaan. Aan de ingang wordt u opgewacht door mensen van ons feestcomité die u graag de weg wijzen. Voor personen die slecht te been zijn voorzien wij vervoer naar en van taverne Zilverbos.

– Receptie met een hapje en een drankje

– Welkomstwoord van de beheerders

– 15u00 Korte verplaatsing te voet (ca. 800 meter) voor een korte rondvaart op de Kempische kanalen inclusief enkele schuttingen.

– 18u00 Terug in Taverne Zilverbos

– 18u00 Avondmaal (soep, warme en/of koude maaltijd in buffetvorm, dessert)

– Na het avondeten is er ruimschoots de gelegenheid om met elkaar kennis te maken en bij te praten terwijl er bij achtergrondmuziek foto’s uit de groep getoond worden op een groot scherm.

De kostprijs voor dit volledige event werd dit jaar vastgelegd op € 48,00 per persoon, inclusief de 5 consumpties per persoon. Voor deelnemers die in, of in de buurt van het domein overnachten, is er de mogelijkheid om in te schrijven voor het ontbijt op zondagmorgen (15 oktober 2023) voor de prijs van € 16,50 per persoon.

In Provinciaal domein Zilvermeer is het mogelijk een accommodatie (blokhut max. 6 personen) te huren voor het ganse weekend (van vrijdagnamiddag tot maandagvoormiddag), ga hiervoor eens kijken op de website, dit staat los van de organisatie van de bijeenkomst en dient zelf geregeld te worden. De leden van het feestcomité zijn ook het ganse weekend aanwezig.

Heeft u vragen?  mail naar koopvaardij23@telenet.be

Royal Belgian Institute of Marine Engineers